Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Πολυσυζητημένη, πολυαναμενόμενη και περιζήτητη κατέληξε να είναι η εν λόγω παλέτα σκιών που πρόσφατα λάνσαρε η μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες, η w7. Η συγκεκριμένη παλέτα πήρε τεράστιες διαστάσεις, καθώς είναι το dupe της πολύ γνωστής παλέτας σκιών της Huda beauty ˝The new nude˝.

Όταν λοιπόν είδα την ανακοίνωση της κυκλοφορίας αυτής <<τρελάθηκα>>, γιατί είχα σκοπό κάποια στιγμή να πάρω την αυθεντική παλέτα, η οποία για όσους δεν γνωρίζουν κοστίζει περίπου 70€, θέλοντας να την κάνω δώρο στον εαυτό μου. Όταν όμως είδα το dupe της σκέφτηκα ότι μπορώ να πάρω ακριβώς τα ίδια χρώματα σε πολύ καλύτερη τιμή και με τα λεφτά που θα έδινα για μία παλέτα, να πάρω είτε περισσότερα καλλυντικά, είτε κάτι άλλο που ενδεχομένως θα χρειαστώ. Αυτό βέβαια για εμένα είναι μία αντίληψη, που πιστεύω πως έχει ο μέσος άνθρωπος τουλάχιστον με βάση τα ελληνικά δεδομένα. Έτσι λοιπόν μαζί με τα μεταφορικά η παλέτα της w7 κόστισε 17€. Πολύ καλύτερη τιμή από αυτή που σας προανέφερα δεν συμφωνείτε;

Η παλέτα αριθμεί στο σύνολο της 18 αποχρώσεις σε μοβ και γήινους τόνους, εκ των οποίων η μία έχει κρεμώδης σύσταση, βοηθώντας στο cut crease, για πιο εντυπωσιακά eyelooks. Όσον αφορά την απόδοση της, θα έλεγε κανείς πως η εταιρία με την άφιξη αυτή πήγε σε άλλο επίπεδο. Και το λέω αυτό γιατί τα glitter είναι ένα ζωντανό όνειρο και οι σκιές πάνω στο πινέλο <<εγκλωβίζονται>> σαν μαγνήτης. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς λόγω της τονικής αρμονίας των χρωμάτων, μπορείτε όμως να έχετε ένα βασικό  eyelook που θα το τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας μέσα στην ημέρα. Εγώ τη δοκίμασα επίτηδες χωρίς concealer ή κάποια βάση για τα μάτια και ενώ το μακιγιάζ στο σύνολο του είχε φθίνουσα πορεία με τις ώρες, οι σκιές έμεναν στη θέση τους και το ίδιο έντονες, γεγονός που με συγκλόνισε και με έκανε να χαρώ ακόμα περισσότερο για την επιλογή μου. Σας την συστήνω και για οικονομικούς, αλλά και για ποιοτικούς λόγους.

Τα drugstore καλλυντικά έχουν κάνει αλματώδη πορεία στον χώρο των καλλυντικών και της ομορφιάς γενικότερα. Όπως σας είχα πει στα stories μου στο Instagram, υπάρχουν πολλά φθηνά προϊόντα –  διαμάντια, που όμως δεν παίρνουν την προβολή που τους αξίζει και αντίθετα υπάρχουν πολλά high-end  προϊόντα που είναι υπερεκτιμημένα και δεν αξίζουν τα υπέρογκα ποσά πώλησης τους.

 Η ομορφιά είναι για όλους και χαίρομαι ιδιαίτερα που αρκετές εταιρίες έχουν λάβει το μήνυμα, βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων τους, απομακρύνοντας τον μέσο καταναλωτή από <<μαϊμού>> προϊόντα που μόνο επιζήμια για την υγεία του μπορούν να αποβούν.

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, για να φροντίσει κανείς τον εαυτό του. Χρειάζονται μόνο σωστές επιλογές…