Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Σήμερα παρέλαβα ένα υπέροχο δέμα από μία πολύ ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη δημιουργό την Κατερίνα ή αλλιώς την Kate’s handmade.

Το δέμα αυτό λοιπόν περιείχε μία υπέροχη, μαύρη, πλεκτή τσάντα με τρία κουμπώματα και χρυσή αλυσίδα (gold lover in case you wanna know). Εκτός του ότι ενθουσιάστηκα, δεν περίμενα με τίποτα για να είμαι ειλικρινής να είναι τόσο ανθεκτική, δείχνοντας έτσι την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, αλλά και την προσεγμένη δουλειά της.

Η συγκεκριμένη τσάντα για εμένα μπορεί να βγάλει ασπροπρόσωπη μία γυναίκα σε πολλές περιστάσεις, αλλά και να είναι μέσα στη μόδα, καθώς είναι μία τάση που παρόλο που αν σκεφτεί κανείς πως αυτά τα έκαναν κατά κόρων οι γιαγιάδες μας, έχει κατακλείσει το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού (και πάλι καλά μεταξύ μας γιατί είναι τέλειες).

Βέβαια, η Κατερίνα μας δεν περιορίζεται μόνο σε τσάντες. Φτιάχνει υπέροχα μαξιλαράκια, γουράκια, κασκόλ, παπουτσάκια, πλεκτό τύπου τουρμπάνι, bikini top και διάφορα άλλα. Με τον τρόπο αυτό, σας δίνει λύσεις για να κάνετε ωραία δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και να διακοσμήσετε τον χώρο σας με χρώμα και πρωτοτυπία.

Οι δημιουργίες της είναι 100% made in Greece και όλα γίνονται με αγάπη, κέφι και όρεξη, για να είστε και εσείς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα μας, που εύχομαι να έχει καλές δουλειές και να συνεχίσει με πολύ έμπνευση για δημιουργία!!!

Για όσες ενδιαφέρεστε θα την βρείτε στα παρακάτω social media:

  • Instagram: kates_handmade_
  • Facebook page: Kate’s Handmade