Και να που ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αυτό το συναίσθημα που μας ταράζει, μας προβληματίζει και γενικότερα μας φέρνει τα πάνω κάτω ειδικά όμως στην περίπτωση που δεν είναι τέλεια αμοιβαίο. Ο λόγος για τους ανεκπλήρωτους έρωτες που όλοι σε κάποια περίοδο της ζωής μας, έχουμε πέσει θύμα του και με δυσκολία καταφέραμε να ξεμπλέξουμε (μερικοί από εμάς τουλάχιστον)…

Όλοι λοιπόν έχουμε νιώσει αυτή την αναστάτωση, τη φούντωση και την αμηχανία, όταν συναντάμε για πρώτη φορά κάποιον/-α, είτε τον/την θέλουμε χωρίς να το έχουμε εκφράσει ποτέ. Αυτά και πολλά άλλα είναι ‘’συμπτώματα’’ που δείχνουν ότι μάλλον την έχουμε πατήσει λιγάκι μιας και δεν ξεκολλάει από το μυαλό μας και σχεδιάζουμε διάφορα σενάρια για να τον/την δούμε ξανά. Εδώ είναι που αρχίζει και το στάδιο στο οποίο αρχίζουμε και κάνουμε όνειρα, προσπαθούμε να κάνουμε πιο αισθητή την παρουσία μας συχνά όχι και με τον πιο κατάλληλο τρόπο, αφού μας πιάνει το παιδιάστικο και χαζοχαρούμενο μας, που δεν θα έλεγα ότι είναι πάντα τόσο ελκυστικό, ειδικά αν είναι ατσούμπαλο και αγενές καμιά φορά. Ευχόμαστε και παρακαλάμε αυτά που νιώθουμε να ισχύουν και για την άλλη πλευρά, μέχρι που καταλήγουμε να κολλάμε τόσο πολύ ακόμα και χρόνια, που ενώ βλέπουμε ότι δεν πάει κάπου συνεχίζουμε να ζούμε στο δικό μας κόσμο ότι κάποτε μπορεί να….. Κάπου εδώ βλέπουμε ότι το μικρό μας ροζ συννεφάκι εξαφανίζεται απότομα και προσγειωνόμαστε με φόρα στη γη, είτε συνεχίζοντας με το ίδιο μοτίβο είτε βλέποντας τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά!!!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κολλάτε τόσο πολύ με κάποιους ανθρώπους, τους ερωτεύεστε και μετά τρώτε τη χυλόπιτα μες τη μούρη επειδή δεν είναι αυτό το αμοιβαίο που περιμένατε; Έχετε αναρωτηθεί γιατί χαλάει αυτή η μυθοπλασία αγάπης και πάθους που επινοήσατε; Γιατί πολύ απλά φίλοι μου αναγνώστες δεν έχουν φτιαχτεί όλοι οι άνθρωποι να ταιριάζουν με όλους. Δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε κάποιον να μας αγαπήσει επειδή εμείς τον αγαπάμε, για αυτό και συμβαίνει όλο αυτό. Τις περισσότερες φορές επιθυμούμε τα λάθος άτομα και καταλήγουμε να αλλάζουμε στοιχεία του εαυτού μας για να αρέσουμε. Και όλο αυτό απλά για να τραβήξουμε την προσοχή ενός ατόμου και να χάσουμε εμάς σαν προσωπικότητες; Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσαμε να κάνουμε δεν λέω από τη μία καλοί και οι ανεκπλήρωτοι έρωτες, καθώς μέσα από διάφορες καταστάσεις μαθαίνουμε πολλά, αρκεί βέβαια να βάζουμε τον εαυτό μας πάνω από όλους.’’ Δεν σου αρέσω με γεια σου με χαρά σου θα βρω κάποιον που θα με αγαπήσει για αυτό που είμαι και θα νιώθω και εγώ συναισθήματα’’.

Κλείνοντας, είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας, έστω και με αυτή τη μικρή δόση τραγικότητας που του προσδίδουμε. Είναι δύσκολο και επίπονο καμιά φορά το ξέρω, αλλά για αυτό υπάρχει ο χρόνος. Αφήστε τον να κάνει τη δουλεία του και να φέρει τα πράγματα σε ένα πιο σωστό timing. Επίσης, μην εγκλωβίζεστε. Δώστε την ευκαιρία να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ. Δείξτε τον εαυτό σας προς τα έξω, ακόμη και αν δεν αρέσετε σε όλους (κάποιοι πιστέψτε με θα αναστατωθούν πολύ). Και τέλος, τα καλά πράγματα έρχονται αρκεί να ξέρει κανείς να περιμένει και να αξιοποιεί την κάθε μέρα και στιγμή!!!

(Προτεινόμενο τραγούδι):