Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Για άλλη μία φορά έρχομαι σε επαφή με ένα καινούργιο προϊόν που μου άρεσε αρκετά, κάνει αρκετά καλή δουλειά και γιατί όχι να μην το μοιραστώ μαζί σας, λέγοντας σας τις εντυπώσεις μου.

Σε εμένα λοιπόν παρόλο που δεν έχω μακριά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, (γιατί για αυτή την κατηγορία συνιστάται το προϊόν αυτό) δουλεύει εξαιρετικά, καθώς τα κάνει ακόμα πιο απαλά και βελούδινα από όσο είναι. Χαρίζει μία δύναμη στα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από την σχεδόν καθημερινή ταλαιπωρία ισιώματος στην οποία τα υποβάλλω. Μπορείτε να το εφαρμόσετε και σε στεγνά, αλλά και σε βρεγμένα μαλλιά αν και εγώ το τοποθετώ σε βρεγμένα, έτσι ώστε να μείνει λίγο παραπάνω στα μαλλιά μου πριν το πιστολάκι. Μυρίζει υπέροχα και μου χαρίζει ένα επιπλέον βήμα στην περιποίηση μου, ολοκληρώνοντας κατά κάποιο τρόπο την ρουτίνα μου.

Τώρα το ένα αρνητικό για εμένα που μπορεί να μην είναι για εσάς είναι η τιμή του. Θεωρώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα προσιτή και δεν καλύπτει μία ευρεία γκάμα κοινού. Εγώ ας πούμε σε προσφορά το βρήκα στου Σκλαβενίτη με 7.13€, που σημαίνει ότι είναι λίγο πιο ακριβό χωρίς αυτήν. Είναι όμως ένα προϊόν που θα σας κρατήσει αρκετό καιρό, καθώς η ποσότητα που εγώ τουλάχιστον βάζω στα μαλλιά μου είναι στο μέγεθος φουντουκιού.

Συνολικά όμως είναι ένα προϊόν που αυτά που υπόσχεται τα κάνει και δεν δίνει καθόλου βάρος στα μαλλιά. Σας το συνιστώ και είναι κάτι που πραγματικά θα βοηθήσει αρκετές από εσάς (έχω κάνει συστηματική χρήση από ένα δείγμα που μου είχε δοθεί με αγορές μου από τα Hondos Center, οπότε το έχω δουλέψει αρκετές φορές και έχω δει διαφορά).

Να σημειωθεί επίσης, πως η σειρά έχει και άλλα προϊόντα, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα super markets. Εγώ βέβαια, ποτέ δεν χρησιμοποιώ προϊόντα της ίδιας σειράς, αλλά ένα συνδυασμό με διαφορετικά, γιατί πολύ απλά κάτι έχει το ένα που δεν έχει το άλλο!

Ελπίζω να βοήθησα και να μπείτε και εσείς στον πειρασμό να το αγοράσετε…