Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Πρόσφατα πηγαίνοντας στο super market, ανακάλυψα ένα προϊόν που είχα δει να χρησιμοποιείται (άλλης μάρκας βέβαια) και από την κάμερα είχε αρκετά θεαματικά αποτελέσματα και λέω θέλω να το δοκιμάσω και εγώ.

Και να που η ευκαιρία αυτή μου παρουσιάστηκε με το προϊόν της Elvive extraordinary dry shampoo με δράση αργίλου. Και εφόσον το βρήκα σε προσφορά είπα γιατί όχι; Έτσι λοιπόν το δοκίμασα σήμερα και έχω να σας πω ότι ενθουσιάστηκα από το πόσο απαλά, ανάλαφρα και μυρωδάτα αφήνει τα μαλλιά. Το μυστικό που το κάνει τόσο ξεχωριστό, είναι ότι σε μόλις δύο λεπτά, αφαιρεί τη λιπαρότητα και δίνει στα μαλλιά μία αίσθηση φρεσκάδας.

Θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή αγορά με αρκετά πλεονεκτήματα, γιατί για εμένα που πηγαίνω κάθε μέρα γυμναστήριο και έχω και σχολή είναι μία γρήγορη λύση να φρεσκαριστώ και να γλιτώσω χρόνο λουσίματος και στεγνώματος. Όταν θέλεις να βγεις έξω και δεν προλαβαίνεις να ετοιμαστείς μπορείς να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου και να είσαι έτοιμη ή έτοιμος για θραύση. Μυρίζει υπέροχα και είναι αρκετά ανάλαφρο στην αίσθηση. Είναι πρακτικό και εύχρηστο, χαρίζοντας σου καθαριότητα και ασφάλεια.

Όσοι ή όσες έχετε κανονικά προς λιπαρά μαλλιά, αυτό είναι το ιδανικό προϊόν, για να το έχετε μαζί σας όταν νιώσετε την ανάγκη για μία ανανέωση.

Κατόπιν δοκιμής λοιπόν να σας πω ότι μου άρεσε πολύ και θα πάρα και άλλο όταν τελειώσει και άλλο και άλλο χιχιχιχι…..