Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Η γλυκιά μας Ελίνα ή αλλιώς η ιδιοκτήτρια της capamaroo jewellery, μας ταξιδέυει μέχρι το Ρέθυμνο με τις υπέροχες και ιδιαίτερες δημιουργίες της. Η ποιότητα είναι αισθητή και η δουλειά γίνεται με μεράκι και ατελείωτη υπομονή.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί φαίνεται ότι είναι προσεγμένα και καλής ποιότητας. Μάλιστα, σε κάθε πουγκί θα σας έχει και από ένα quote που ταιριάζει απόλυτα με το κόσμημα που επιλέξατε. Επιπλέον, αυτό που μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι όσες έχετε το ίδιο γούστο με εμένα θα το εκτιμήσετε, είναι ότι τα κοσμήματα της δεν είναι ″φορτωμένα″, αλλά έχουν μία αρμονική αλληλουχία που τα κάνει να ταιριάζουν με όλα και σε κάθε περίσταση.

Σας το λέω εκ πείρας μίας που τα παρέλαβα και εγώ η ίδια και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από υπέροχο. Εγώ προσωπικά, βρήκα πολύ κομψά τα σκουλαρίκια που είναι με μαντήλι (όπως θα δείτε και από τα stories μου στο λογαριασμό μου στο Instagram ~ socialbook.gr), καθώς είναι μία δημιουργία που δεν κυκλοφορεί εύκολα στο εμπόριο οπότε, μπαίνοντας στην σελίδα της στο Instagram θα δείτε και μόνες σας ότι κάνοντας την αγορά σας θα νιώθετε και εσείς ιδιαίτερες όπως και εγώ.

Σας τη συνιστώ, γιατί εκτός από συνέπεια, ευγένεια και αξιοπιστία κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά και θα μείνετε ικανοποιημένες. Τι περιμένετε λοιπόν; Βρείτε την στο Instagram με το όνομα capamaroo_jewellery, στη σελίδα της στο Facebook (capamaroo jewellery) και κάντε τις αγορές σας!!!