Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Βλέποντας τα stories μου στο instagram, τα οποία είναι η βασική πηγή επαφής με ότι παραλαμβάνω, θα σας μιλήσω για μία εταιρία, η οποία αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι αποτυπωμένη στο δέρμα μου. Σας παρουσιάζω λοιπόν την εταιρία παραγωγής αρωμάτων Parfen.

Προτού όμως προχωρήσω στις προσωπικές μου εντυπώσεις, θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για την εταιρία, η οποία υπάρχει στον χώρο από το 1996 με προέλευση τη Βουλγαρία. Οι τιμές των αρωμάτων είναι πολύ προσιτές, ενώ η συσκευασία είναι τόσο προσεγμένη και εντυπωσιακή όσο και το περιεχόμενο. Παράγει πάνω από 350 τύπους αρωμάτων εμπνευσμένα από τους πιο γνωστούς εμπορικούς οίκους. Είναι δερματολογικά και παθολογικά ελεγμένο και έχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως αρωματικά σετ κοσμημάτων, αρωματικά κεριά διαρκείας 15 – 17 ωρών, σφουγγάρι μπάνιου αρωματικό, after shave, body mist και  deo spray, ενώ στα αρώματα μπορείτε να κάνετε και αναγόμωση.

Όσον αφορά τις προσωπικές μου εντυπώσεις να σας πω αρχικά ότι η εμφάνιση του  body mist και του αρώματος, είναι και απλή, αλλά ταυτόχρονα και κομψή, κάνοντας τα ένα ωραίο δώρο, αλλά και μία ωραία οπτική αίσθηση στο χώρο σας. Η ουσία όμως είναι στο περιεχόμενο, κάτι το οποίο χωρίς υπερβολή δεν περίμενα να μυρίζει τόσο έντονα, να έχει τόσο πλούσιο άρωμα και να μένει καλύτερα στο δέρμα από ότι ένα αυθεντικό άρωμα που έχει τριπλάσια και τετραπλάσια ίσως τιμή από τα αρώματα της εταιρίας parfen. . Έχει τόσο ανάλαφρη αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα τόσο δυνατή απόδοση και τόσο ωραία ποικιλία αρωμάτων που για εμένα είναι ο παράδεισος προσωποποιημένος. Δοκιμάζοντας από τα δειγματάκια που παρέλαβα το unisex (που εγώ μέχρι τώρα δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοια αρώματα) και τα δύο αντρικά, έχω να πω πως και οι άντρες είστε εξίσου τυχεροί με αυτή την εταιρία, όσο και εμείς οι γυναίκες.

Προχωρώντας στο body mist, το μόνο που έχω να πω είναι σοκ και δέος από το πόσο ωραία μοσχοβολάει και πόσο ωραία και σταθερά μένει εξίσου στο σώμα, που εγώ προσωπικά άνετα θα το χρησιμοποιήσω και σαν άρωμα, γιατί τρελάθηκα από τη μυρωδιά αυτή.

Τέλος, το αρωματικό σφουγγάρι σώματος για εμάς τις γυναίκες με βανίλια και καφέ, αφήνει το σώμα πλήρως ενυδατωμένο και αναζωογονημένο και περιττό να σας πω, πως και αυτό μυρίζει εκπληκτικά και εντυπώνεται πάνω στο δέρμα.

Συνολικά από ότι καταλάβατε και στα stories μου, αλλά και από το άρθρο μου, είμαι συγκλονισμένη από την απόδοση που δεν σταματάω να μυρίζω τον εαυτό μου από ευτυχία. Σας συνιστώ να κάνετε τις παραγγελίες σας, για να απολαμβάνετε καθημερινά, αυτά που απολαμβάνω και εγώ. Και μην ξεχνιόμαστε σύντομα έχει διαγωνισμό και για γυναίκες, αλλά και για άντρες.

Για παραγγελίες και πληροφορίες σας αφήνω τα social media για να τα εξερευνήσετε:

  • Facebook: Parfen Greece
  • Instagram: parfengreece