Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Η Μαριάννα μας ανοίγει την <<πόρτα>> των social media της, αλλά και του καταστήματος της και μας καλώς ορίζει σον όμορφο κόσμο των κοσμημάτων της και όχι μόνο.

Στο προφίλ της θα δείτε πολλά διαφορετικά είδη για τον άντρα και τη γυναίκα. Διαθέτει κοσμήματα, ρολόγια, λαμπάδες, τσάντες και διάφορα είδη δώρων σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα.

Η έδρα της όπως φαίνεται και από τον τίτλο είναι στη Σύρο, οπότε όσοι και όσες είστε εκεί, αξίζει να κάνετε τη βόλτα σας, τις αγορές σας και να προμηθευτείτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει. Όσοι δεν είστε εκεί υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Η ανταπόκριση είναι άμεση και η Μαριάννα εργάζεται αρκετές ώρες προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλους εσάς. Είναι πρόθυμη, εξυπηρετική και δίνει μεγάλη προσοχή στο στήσιμο και στην επιλογή των προϊόντων που εμπορεύεται, αλλά και όσων φτιάχνει η ίδια. Η ποικιλία που διαθέτει συμβαδίζει με τις απαιτήσεις και το στυλ της εποχής, ώστε να είστε στη μόδα, χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά, ξοδεύοντας υπέρογκα ποσά.

Όπως θα είδατε και από τα stories μου στο Instagram, από τη Μαριάννα παρέλαβα μία τσάντα σε μπεζ – καφέ αποχρώσεις, η οποία κοσμείται από ένα μεγάλο μπλε μάτι. Μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί είναι μεγάλη, βολική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ, διότι είναι και κομψή, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αναδείξει και ένα πιο casual look. Είναι σίγουρο πως ανταποκρίνεται απόλυτα στις προτιμήσεις μου και θα τη χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.

Τη Μαριάννα μας θα τη βρείτε τόσο στο φυσικό της κατάστημα στη Σύρο, όσο και στα ακόλουθα social media:

  • Facebook page: Marianna Kosmimata
  • Instagram profile: mariannakosmimata

Σας την προτείνω, γιατί στο προφίλ της θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Έχει μεγάλη ποικιλία για κάθε ηλικία, έχοντας ιδανικές προτάσεις σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε κάτι, είτε για εσάς, είτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!