Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Λίγο βραδινή σήμερα, αλλά αρκετά χαρούμενη για αυτή μου τη συνεργασία. Σας συστήνω λοιπόν την Χαρά Τζωρζή, της οποίας οι δημιουργίες είναι τόσο γλυκές και μαγευτικές όσο ένα ζαχαρωτό. Η έμπνευση και το ταλέντο της αστείρευτα και αφού έχω σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας αποφασίσει να σας κάνουμε και μία πολύ ωραία έκπληξη, γιατί όχι να μην σας την προτείνω και γιατί όχι να μην πραγματοποιήσετε τις καλοκαιρινές σας αγορές οικονομικά και ποιοτικά.

Η έδρα της Χαράς είναι στη Ρόδο. Τα πρώτα της βήματα και η βασική αφετηρία όλων αυτών των δημιουργιών, είναι αυτές οι φανταστικές χειροποίητες σαγιονάρες με τούλι ή και φτερό, που κάνουν το σύνολο μίας γυναίκας ιδιαίτερο και εκκεντρικό. Βέβαια η Χαρά ικανοποιεί και τα γλυκά μας ζουζούνια, φτιάχνοντας και παιδικές σαγιονάρες, που μπορούν οι μανούλες να πάρουν τις ίδιες και να κλάψουν τις εντυπώσεις παρέα με το παιδάκι τους.

Συνεχίζοντας, κατασκευάζει και κοσμήματα με Swarovski, τα οποία φέτος είναι πολύ μεγάλη τάση και ειδικά αν έχετε και μαυρισμένη επιδερμίδα θα σας αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί εφόσον το επιθυμείτε να είναι παρούσα σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του παιδιού σας, τη βάφτιση του με την κατασκευή μαρτυρικών.

Κάθε δημιουργία της είναι μοναδική, χαριτωμένη ιδιαίτερη και προσιτή με το δικό της τρόπο. Πόσο μάλλον όταν η δημιουργός βάζει όλη της την ενέργεια και προσπάθεια για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Βασικός της στόχος είναι η συνεχή της εξέλιξη και η ικανοποίηση του πελάτη.

Να σημειωθεί, ότι οι τιμές της είναι πολύ προσιτές και καλύπτουν την οικονομική δυνατότητα των περισσότερων υποψήφιων καταναλωτών. Οπότε ποιος θα μείνει μόνο σε ένα ζευγάρι;

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στην Χαρά να πραγματοποιήσει κάθε της στόχο, να είναι προσηλωμένη στο έργο της και να μας εκπλήσσει μονίμως με τις δημιουργίες της.

Την γλυκιά μας χαρά θα την βρείτε στα ακόλουθα social media:

Instagram: xara.tzorzi https://www.instagram.com/xara.tzorzi/

Στοιχεία επικοινωνίας: 6946976754