Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Καλό μεσημεράκι sunshines. Πηγαίνοντας όπως πάντα στου Σκλαβενίτη, που από ότι έχετε καταλάβει είναι ο μεγάλος μου έρωτας λόγω των συχνών προσφορών που έχει, αποφάσισα να δοκιμάσω δύο προϊόντα που με άφησαν αρκετά ικανοποιημένη και πλέον δεν τα παραλείπω. Ο λόγος λοιπόν για τον συμπυκνωμένο αντιρυτιδικό ορό της bioten multi collagen και για την bioten hyaluronic αντιρυτιδική κρέμα ματιών. Και θα με ρωτήσεις τι τα θέλεις αφού ακόμα δεν έχεις ρυτίδες; Μπορεί λοιπόν να μην έχω, αλλά θα σας εξηγήσω σε τι με βοηθάει το καθένα.

Ξεκινώντας λοιπόν με τον ορό δεν περίμενα να με ενθουσιάσει τόσο, καθώς η μυρωδιά του είναι  σαν πούδρα, σου δίνει την αίσθηση της καθαριότητας, αφήνοντας στο τελείωμα μία παιχνιδιάρικη λουλουδένια διάθεση. Δεν θέλει μεγάλη ποσότητα για να σου δώσει το αποτέλεσμα που υπόσχεται, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα που για εμένα είναι σωτήριο. Δεν είναι κολλώδες και εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ πριν από την ενυδατική μου, για να μου δώσει μία πιο ολοκληρωμένη περιποίηση και φρεσκάδα. Είναι στα 30ml, η τιμή του είναι στα 10€ εγώ όμως το πήρα σε προσφορά στη μισή τιμή. Αξίζει επομένως να κάνετε καλή έρευνα, γιατί και γλιτώνετε χρήματα και παίρνετε αυτό που θέλετε. Οπότε I’m super excited και σίγουρα όταν τελειώσει θα τον ξαναπάρω.

Συνεχίζοντας, με την κρέμα ματιών θα πω ότι μου προσφέρει μία ″χαμένη″ αναζωογόνηση στην περιοχή, δεν μπορώ να πω όμως ότι με έχει βοηθήσει στην κούραση κάτω από τα μάτια, που προκαλείται από το διάβασμα και τις πολλές ώρες στον υπολογιστή. Είναι όμως πολύ ελαφριά στη σύνθεση, απορροφάται πολύ εύκολα, ενώ έχει μία ουδέτερη μυρωδιά φρεσκάδας. Είναι στα 15ml, η τιμή της είναι λογική και μπορεί να βοηθήσει όσους/-ες έχουν σακούλες και ρυτίδες στην περιοχή των ματιών. Την χρησιμοποιώ, γιατί με ″ξυπνάει″ και μου αφήνει μία υπέροχη ανεξήγητη αίσθηση.

Συνοψίζοντας λοιπόν, από τα δύο προϊόντα της bioten, η αδυναμία μου είναι ο ορός, γιατί έχει όλα όσα θέλω και όλα όσα χρειάζομαι. Η κρέμα ματιών έχει με τη σειρά της τα θετικά που σας προανέφερα και με βοηθάει να νιώθω πιο ξεκούραστη, λόγω της δροσιάς που αφήνει. Ελπίζω να σας βοήθησα, να σας φάνηκαν χρήσιμες οι εντυπώσεις μου και γιατί όχι να τα δοκιμάσετε και εσείς!