Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Δημιουργίες χειροποίητες, πρωτότυπες με λαχταριστή και ταυτόχρονα παραμυθένια διάσταση. Θέλεις να τις φας, να τις διαβάσεις και να μπεις στον μαγικό κόσμο της φαντασίας και της δημιουργικότητας.

Η Μαντώ μας ή αλλιώς diamonds89, ξεκίνησε διαδικτυακό κατάστημα, στο οποίο θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε διάφορα είδη, όπως κοσμήματα, μπρελόκ, ρούχα κ.α., καθώς φυσικά και χειροποίητες δημιουργίες με υλικά όπως τον πηλό, το μέταλλο, τη ρητίνη κ.α.

Η ζήτηση τους είναι το βασικό τους χαρακτηριστικό, εξαιτίας της μοναδικότητας τους και το γεγονός ότι δεν βρίσκονται εύκολα σε άλλα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, από την Μαντώ παρέλαβα δύο υπέροχα κολιέ. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα, είναι η προσεκτική τους κατασκευή, η έμφαση στη λεπτομέρεια που προσδίδει αυτή την αληθοφάνεια. Το ένα κολιέ είναι λαχταριστό, έχοντας ένα μεγάλο γεμιστό μπισκότο Παπαδοπούλου. Το άλλο κολιέ κοσμείται από μία μινιατούρα του βιβλίου του μικρού πρίγκιπα.

Από κοντά είναι πραγματικά εντυπωσιακά και θα κλέψετε αναμφίβολα όλα τα βλέμματα και θα ξεχωρίζετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Φυσικά και σας προτείνω να ανατρέξετε στο προφίλ της για τις αγορές σας και σύντομα και επίσημα πλέον στο e-shop της. Θα βρείτε ρούχα, κοσμήματα (και όχι μόνο), που καλύπτουν ένα αρκετά ευρύ ηλικιακό φάσμα.

Θα την βρείτε στα ακόλουθα social media:

Να της ευχηθούμε καλή αρχή και καλές δουλειές με το e-shop της, στο οποίο θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει στο ευρύ κοινό ένα αποτέλεσμα με φινέτσα και στυλ!!!