Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Θα απορείτε που το τελευταίο διάστημα, σας παρουσιάζω συνεχώς κοσμήματα. Βρίσκω όμως, είτε προφίλ στο Instagram, είτε εταιρίες που έχουν αυτό που λέμε το κάτι διαφορετικό. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η Λίτσα ή αλλιώς is.art.jewels. Στη σελίδα της στο Facebook και στο προφίλ της στο Instagram, θα βρει κανείς δημιουργίες που ναι μεν συμβαδίζουν με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, αλλά τα επιμελείται με τέτοιο τρόπο που τα καθιστά μοναδικά. Διαθέτει μεγάλο εύρος και ποικιλία από κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια χεριών και ποδιών και πολλές άλλες δημιουργίες, που έχουν μία minimal, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή ταυτότητα. Είναι εκκεντρικές και το τελικό αποτέλεσμα εκδηλώνει αρμονία. Την τρέχουσα περίοδο, η Λίτσα μας είναι σε καλοκαιρινή διάθεση, καθώς πρωταρχικό ρόλο παίζουν τα κοχύλια, οι διάφορες πέτρες και οι χάντρες.

Η ίδια όπως θα δείτε, επιμελείται όλες της τις δημιουργίες, δίνοντας σε εσάς ένα χειροποίητο κόσμημα, φτιαγμένο με αγάπη, έμπνευση και με υλικά πολύ καλής ποιότητας.

Ανοίγοντας το δέμα της, εντυπωσιάστηκα με το κολιέ, καθώς ήταν αυτό που μου τράβηξε την προσοχή από τις δημιουργίες της. Κοσμείται από μία χρυσή και ανθεκτική αλυσίδα και από μόνο του μπορεί να στολίσει ακόμα και το πιο απλό ρούχο. Στο δέμα υπήρχαν και δύο υπέροχα βραχιόλια, τα οποία στο ένα τα χρώματα είναι στις χρωματικές μου προτιμήσεις και έχει ένα μαύρο μάτι με μία μικρή χρυσή λεπτομέρεια και στο άλλο κυριαρχεί το καλοκαίρι, καθώς είναι γεμάτο κοχύλια με χρυσό κούμπωμα.

Σας την προτείνω, γιατί θα λατρέψετε το ιδιαίτερο στυλ και τους συνδυασμούς που επιλέγει, προκειμένου να τελειοποιήσει το κόσμημα της. Είναι φιλική, εξυπηρετική, ενώ οι τιμές της είναι προσιτές και ανταποκρίνονται στον μέσο καταναλωτή. Είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτό που ζητάτε, για να είστε εντυπωσιακές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Θα τη βρείτε στα ακόλουθα social media:

  • Facebook page: LS art
  • Instagram profile: Is.art.jewels