Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Πριν 2 εβδομάδες περίπου είχα πάει στου Σκλαβενίτη για ψώνια (τι πρωτότυπο θα μου πεις) και καθώς περνούσα αμέριμνη από το stand περιποίησης πέφτει το μάτι μου στην προσφορά που είχε στην συγκεκριμένη σειρά μασκών. Και ναι τα είχε -50% καλά ακούσατε. Οπότε μαντέψτε ποια δεν έχασε την ευκαιρία να αρπάξει το προϊόν αυτό χωρίς δισταγμό. Εγώ εγώ εγώ! Πάμε λοιπόν να δούμε τις εντυπώσεις μου από τη χρήση της μάσκας αυτής.

Αρχικά να σας πω πως η σειρά αυτή, απαρτίζεται από τρεις μάσκες για πρόσωπο και χείλη και η κάθε μία προσφέρει αντίστοιχα καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη. Εγώ επέλεξα την τελευταία μιας και όλες οι μάσκες που είχα ήταν για καθαρισμό. Η συγκεκριμένη περιέχει 3 είδη ζάχαρης και έλαιο σπόρων σταφυλιού. Αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά απαλή και λεία, τα χείλη γίνονται ζουμερά και απαλλάσσονται από αυτά τα αντιαισθητικά κομμάτια που δημιουργούνται από την ξηρότητα.

Εγώ την τοποθετώ σε νωπό πρόσωπο (να είναι χλιαρό το νερό) και στην συνέχεια με ευγενικές κινήσεις την απλώνω σε όλο το πρόσωπο. Όταν το scrub λιώσει και ομογενοποιηθεί, τότε ξεπλένετε την επιδερμίδα σας. Η μυρωδιά της είναι μαγική και το scrub είναι αρκετά απαλό.

Με την πρώτη κιόλας χρήση παρατήρησα ότι είναι ιδανική για μικτές – λιπαρές επιδερμίδες σαν τη δική μου, καθώς αφαιρεί όλη τη λιπαρότητα και αν την κάνετε βράδυ, θα παρατηρήσετε ότι ξυπνάτε την επόμενη μέρα και το πρόσωπο σας είναι φρέσκο με υφή πούδρας. Επομένως, γίνεται να μην το λατρέψεις; Εγώ προσωπικά την ερωτεύτηκα.

Χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα και είναι πραγματικά μία μάσκα που σου προσφέρει την αναζωογόνηση σε λίγα μόλις λεπτά. Η πρώτη μου επαφή με τις μάσκες της loreal, έγινε με την pure clay detox mask, η οποία περιέχει άργιλο και προσφέρει βαθύ καθαρισμό (δεν πρόκειται να την αποχωριστώ. Με κλειστά μάτια σας λέω να την δοκιμάσετε).

Ελπίζω να σας βοήθησα και να την αγαπήσετε και εσείς όπως και εγώ. Η loreal έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τις μάσκες της και δεν περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο. Είναι 50ml προϊόντος και η τιμή του είναι περίπου στα 10€.