Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Επιστρέφω δυναμικά με τις καλύτερες και πιο ιδιαίτερες δημιουργίες από την αγαπημένη μου Θεοδώρα, η οποία με το ταλέντο της δημιουργεί απίστευτα χειροποίητα κοσμήματα με μεράκι, αγάπη, βάζοντας παράλληλα και την δική της ξεχωριστή ταυτότητα.

Η βασική πηγή έμπνευσης της είναι η τεχνοτροπία μακραμέ, της οποίας τα κοσμήματα κατασκευάζονται με κλωστή. Τεχνική που χρειάζεται ταλέντο, υπομονή, ενώ δίνει ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό, ιδιαίτερο και πρωτότυπο.

Η Θεοδώρα μου έστειλε ένα υπέροχο κολιέ με μπορντό κλωστή και χρυσές χάντρες, ενώ στο τελείωμα του φέρει ένα χρυσό τριαντάφυλλο. Η επικοινωνία μας ήταν συχνή, ρωτώντας με τι χρώμα μου αρέσει πως θα ήθελα το σχέδιο και άλλα πολλά. Μου έστελνε φωτογραφίες για να δω την πορεία του σχεδίου, κάνοντας με να νιώθω οικεία, τόσο με την ίδια, όσο και με το δημιούργημα της. Στόχος της είναι να εξελίξει την κατασκευή κοσμημάτων και να γίνουν πιο εντυπωσιακά και με πιο πολλές χάντρες . Ασχολείται με αυτό αρκετά χρόνια και αυτό φαίνεται άλλωστε από την πορεία της δουλειάς της.

Από το δέμα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και πιάνοντας το κατάλαβα πόσο καλή δουλειά, αλλά και πόσο ποιοτική κατασκευή έχει γίνει με έμφαση στη λεπτομέρεια. Είναι μία από τις πιο ιδανικές προτάσεις δώρου, καθώς θα δώσετε κάτι καλοφτιαγμένο, ευπαρουσίαστο, ενώ στηρίζετε και τον κόπο που χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα χειροποίητο κόσμημα.

Την ευχαριστώ πάρα πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα και να συνεχίσει με το ίδιο ταλέντο και την ίδια ευγένεια να μας χαρίζει όμορφες δημιουργίες.

Την Θεοδώρα μας θα την βρείτε στα ακόλουθα social media:

  • Facebook Page: poppy.macrame
  • Instagram Profile: poppy.macrame