Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Χαίρεται γλυκά μου sunshines για ακόμα μία φορά. Επέστρεψα με ένα φρέσκο review ενός από τα πιο πολυσυζητημένα concealer της γνωστής εταιρίας makeup revolution. Το αγόρασα πριν μία εβδομάδα και σήμερα το πρωί το δοκίμασα και οργάνωσα τις εντυπώσεις μου.

Αρχικά θα αναφερθώ στη συσκευασία του, η οποία είναι αρκετά κομψή και κινείται σε rose gold αποχρώσεις. Έχει αρκετή ποσότητα (3.4ml), ενώ το βουρτσάκι του είναι μεγάλο και εύχρηστο.

Σαν σύσταση φαινομενικά δίνει την εντύπωση ότι είναι λεπτόρρευστο (όπως και είναι). Αυτό όμως που καταλήγει να κάνει είναι να στεγνώνει απίστευτα γρήγορα και να γίνεται ματ, οπότε θέλει άμεσα να δουλευτεί με το που απλωθεί στα σημεία που επιθυμείτε, αλλιώς αφήνει σαν στάμπα και μετά θέλει περισσότερη δύναμη για να γίνει ομοιόμορφο. Είναι πολύ καλυπτικό ακόμη και για σημάδια ή σπυράκια που είναι έντονα και μας ενοχλούν (έχω και από αυτά λόγω περιόδου, οπότε είναι διπλά δοκιμασμένο χιχιχιχι). Δεν αφήνει βαριά αίσθηση ειδικά στην περιοχή των ματιών που το χρησιμοποιώ.

Διαθέτει αρκετή ποικιλία στις αποχρώσεις και η τιμή του κινείται στα 7€, μία μέση τιμή για την ποσότητα και την ποιότητα του προϊόντος. Σε διάφορα sites, μπορεί να το βρείτε ελαφρώς πιο οικονομικό, αλλά με τα μεταφορικά καταλήγει το ίδιο ή και λίγο πιο ακριβό ανάλογα την επιβάρυνση. Οπότε, η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με τις αγορές που θέλετε να κάνετε. Εγώ προσωπικά το αγόρασα από τα Hondos center, επειδή ήθελα και ένα μολύβι ματιών της essence.

Ανακεφαλαιώνοντας, είναι μία καλή αγορά, η οποία είναι σε προσιτή τιμή και μπορεί να συναγωνιστεί ισάξια και πιο ακριβά προϊόντα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που το συγκρίνουν με αυτό της tarte (ότι είναι το dupe της) και κάποιες you tuber λένε ότι είναι και καλύτερο αυτό της makeup revolution. Αν ψάχνετε και εσείς αυτή την περίοδο καινούργιο concealer σας το προτείνω και θα χαρώ να μου πείτε και τις δικές σας εντυπώσεις!