Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Σήμερα όπως είδατε ή θα δείτε στα stories μου στο Instagram, σας μίλησα για την αγαπημένη μου Άννα ή αλλιώς την Nodum Handmade, που επιμελείται εδώ και ένα διάστημα την κατασκευή χειροποίητων πλεκτών τσαντών.

Διάφορα χρώματα και σχέδια, κουμπώματα, αλλά και ωραία λουράκια πλαισιώνουν τα posts του προφίλ της, ενώ το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνες, όπως άφησε και εμένα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στη δική μου τσάντα – φάκελο, ήταν η φόδρα που είχε ταιριάξει με το εξωτερικό της τσάντας, κάνοντας το να φαίνεται ακόμα πιο κομψό και καλοδουλεμένο, καθώς και όλες οι λεπτομέρειες της τσάντας που την έκαναν ξεχωριστή και όχι μονότονη.

Σας συνιστώ να αγοράσετε και εσείς μία από τις υπέροχες της δημιουργίες, γιατί θα νιώθετε μοναδικές και θα έχετε το κάτι διαφορετικό να ολοκληρώνει την εμφάνιση σας. Μπορεί να κάνουν πολλοί τη δουλειά αυτή, δεν είναι όμως παντού η ίδια ποιότητα, τα ίδια προϊόντα και τεχνοτροπία και το ίδιο αποτέλεσμα…

Να της ευχηθούμε καλές δουλειές, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τη βρείτε στο Instagram με το όνομα nodum_handmade.