Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Πριν από ένα διάστημα είχα επισκεφθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sally’s shop Athens (υπάρχει και φυσικό κατάστημα για όσες είστε Αθήνα και σας ενδιαφέρει), το οποίο είχε εκπτώσεις και εφόσον ήθελα ανανέωση στα κραγιόν μου είπα γιατί όχι;

Έτσι λοιπόν παρήγγειλα 5 κραγιόν που από αρκετά οικονομικά τα πήρα πολύ πιο οικονομικά. Ο λόγος λοιπόν για δύο κραγιόν της golden rose της σειράς velvet matte lipstick στις αποχρώσεις no.21 και no.23 (1,50€ το καθένα), δύο κραγιόν της ΑΝΝΙΕ της σειράς matte lipcolour στις αποχρώσεις no.13 και no.14 (2,50€ το καθένα) και ένα κραγιόν της DIVINE LUX της σειράς long lasting matte liquid lipstick στην απόχρωση no.16 (3,00€).

Όσον αφορά την απόδοση τους θα ξεκινήσω με την εταιρία golden rose, της οποίας έχω αρκετά κραγιόν. Είναι εκπληκτικά, έχουν πολύ καλή απόδοση, κρατάνε αρκετά, δεν κάνουν κομμάτια και έχουν υπέροχες αποχρώσεις (ακόμα και μαύρο που το έχω και είναι λατρεμένο). Δίνουν ωραίο σχήμα στα χείλη ακόμα και χωρίς μολύβι χειλιών και δεν είναι καθόλου ξηρά. Σας τα προτείνω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.

Ικανοποιημένη και άναυδη είμαι επίσης και με τη σειρά της ANNIE στα κραγιόν που σας προανέφερα, καθώς έχουν απίστευτη ποικιλία στα κραγιόν, πάρα πολλά χρώματα σε σημείο που τα θέλεις όλα και πάρα πολύ οικονομικά. Και το καλύτερο; Μένουν αρκετές ώρες στα χείλη, δεν τα ταλαιπωρούν και μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Απλώνονται αβίαστα και κάνουν τα χείλη ζουμερά και καλοσχηματισμένα. Από εμένα είναι ναι ναι ναιιιι.

Ένα μεγάλο όχι όμως θα πω στο τελευταίο κραγιόν της DIVINE LUX, το οποίο δυστυχώς ενώ σαν χρώμα είναι εκπληκτικό στην απόδοση του είναι ότι χειρότερο έχω βάλει. Είναι πολύ αραιή η φόρμουλα, μου αφήνει κενά, κάνει κομμάτια και απλώνεται πολύ δύσκολα λόγω όλων των παραπάνω. Επίσης αργεί να στεγνώσει και σπάει πολύ εύκολα με κάθε κίνηση. Είναι το μόνο λοιπόν από όλα τα παραπάνω, το οποίο δεν σας προτείνω καθόλου.

Κλείνοντας, ελπίζω να σας βοήθησα. Είναι κραγιόν αρκετά οικονομικά και προσιτά για όσες θέλετε κάτι καλό, αλλά δεν έχετε και την τρελή οικονομική δυνατότητα όπως εγώ ή έχετε άλλες υποχρεώσεις να καλύψετε, οπότε με αυτές τις σειρές που σας ανέφερα (φυσικά υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες σειρές, απλά εδώ σας αναφέρω αυτά που πήρα), μπορείτε και να κακομάθετε τους εαυτούς σας, αλλά και να κάνετε οικονομία χρημάτων. Ελπίζω να σας βοήθησα sunshines μου. Kisses!!!