Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

Εδώ και καιρό ψάχνομαι να πάρω μία καινούργια παλέτα. Τι πρωτότυπο θα μου πεις μιας και οι περισσότεροι ξέρετε πλέον την αγάπη μου για τις παλέτες σκιών γενικότερα (έχω βάλει και κάποιες  ακόμα στο μάτι αλλά ας μείνει μεταξύ μας χιχιχιχι). Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω μία από τις παλέτες της σειράς αυτής, η οποία έχει στο σύνολό της (από όσο έχω δει τουλάχιστον) 8 παλέτες με υπέροχους και αρμονικούς συνδυασμούς η κάθε μία. Εγώ λοιπόν σήμερα θα σας μιλήσω για την μία από τις reloaded παλέτες της makeup revolution την iconic vitality.

Αρχικά, η κάθε παλέτα απαρτίζεται από 15 αποχρώσεις και στα hondos center από όπου και την προμηθεύτηκα την βρήκα 9€ που για εμένα είναι μία πολύ καλή τιμή για την ποικιλία χρωμάτων που διαθέτει.

Συγκεκριμένα για την απόδοση της παλέτας, να πω ότι την πρώτη φορά που την δοκίμασα δεν έμεινα και ιδιαίτερα ευχαριστημένη, καθώς δεν έβλεπα και ιδιαίτερη απόδοση, δεν έγραφαν τα χρώματα τόσο καλά και ήθελαν ένα παραπάνω δούλεμα στο μάτι για να πει κανείς ότι κάτι φαίνεται. Αυτό από τη μία έχει και το θετικό του πρόσημο, γιατί για κοπέλες όπως εγώ που δεν έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο μακιγιάζ, μπορούμε να το χτίζουμε πιο εύκολα και μέχρι το σημείο που το θέλουμε. Από την άλλη όμως η ένταση είναι αυτή που θα μαγνητίσει και θα δείξει και διαφορετικό το όλο makeup look, όπως συνέβη με μία άλλη παλέτα της ίδιας εταιρίας (Βλ. w7 life’s a peach και makeup revolution soph x extra spice: δυο παλέτες που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου)

Με τη δεύτερη δοκιμή που άρχισα να την δουλεύω και λίγο πιο αναλυτικά, μπορώ να πω με σιγουριά πως η παλέτα μπορεί να γίνει όπως προανέφερα τόσο έντονη όσο τη θέλει η κάθε μία από εμάς που την έχει ή θέλει να τη δοκιμάσει. Την προτείνω όμως ακριβώς επειδή όσο προσπαθείς να φτιάξεις ένα makeup look, τόσο βλέπεις που χρειάζεται να είναι πιο έντονο και που όχι ανάλογα το πως θέλεις να το έχεις μέσα στην ημέρα κλπ. Είναι μία παλέτα που μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μίας γυναίκας χωρίς όμως να σημαίνει ότι είναι και από τις καλύτερες (πάντα για την συγκεκριμένη εταιρία μιλώντας).

Συμπερασματικά λοιπόν, είναι επιλογή σας φυσικά αν θα την προμηθευτείτε, εγώ προσωπικά κάνοντας αυτό το test, την προτείνω για τους λόγους που ανέφερα, δεν θα ήθελα όμως να δώσω τα λεφτά μου για να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες της σειράς. Θα προτιμούσα να κινηθώ σε κάποια άλλη είτε της ίδιας εταιρίας, είτε κάποιας άλλης. Ελπίζω για ακόμη μία φορά να σας βοήθησα. Καλές αγορές με προσοχή και σύνεση!

(Υ.Σ. Κάνοντας μία μικρή έρευνα, διαπίστωσα πως η παλέτα αυτή είναι dupe της Anastasia Bewerly Hills Modern Renaissance)