Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Στα πιο πρόσφατα stories μου, είδατε την χαρά μου όταν παρέλαβα τις δύο αυτές παλέτες. Τις ήθελα αρκετό καιρό και ήρθε επιτέλους η στιγμή να τις αποκτήσω και να σας πω τις εντυπώσεις που μου άφησαν, μιλώντας και γενικά και ειδικά για αυτές.

Ξεκινώντας λοιπόν και οι δύο παλέτες έχουν υπέροχα χρώματα, παρόλο που κινούνται σε διαφορετικούς τόνους. Έχουν άριστη απόδοση, αρκετά χρώματα η κάθε μία και μπορείς να κάνεις αρκετούς παιχνιδιάρικους συνδυασμούς. Το κυριότερο όλων είναι η σχέση ποιότητας και τιμής, καθώς είναι αρκετά οικονομικές, αλλά παίρνεις και αρκετή ποσότητα και ποικιλία.

Ειδικότερα, τα κίνητρα μου για να επιλέξω την παλέτα της w7 life’s a peach, ήταν ότι ήθελα καθημερινά και απαλά χρώματα που να κινούνται σε γήινους τόνος, αλλά να έχουν και ορισμένες πιο έντονες αποχρώσεις, αλλά και επειδή είχα ήδη στην κατοχή μου την παλέτα της w7 on the rocks, η οποία με άφησε άφωνη και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έτσι λοιπόν όταν την παρέλαβα ενθουσιάστηκα, τη δοκίμασα και έμεινα έκπληκτη από το πόσο καλά γράφει στο μάτι ακόμα και χωρίς κάποια βάση από κάτω. Οι σκιές έχουν διάρκεια και αρκετά έντονο αποτέλεσμα και είναι σίγουρα μία παλέτα που μπορεί να αποτελέσει για κάθε γυναίκα ένα απαραίτητο εργαλείο για καθημερινά μακιγιάζ. Αρκετά οικονομική και αξίζει με κλειστά μάτια.

Προχωρώντας, θα σας μιλήσω για την αφετηρία της παραγγελίας αυτής, η οποία ήταν η παλέτα της makeup revolution Soph x extra spice. Αρχικά να πω, πως η πρώτη επαφή με την εταιρία αυτή ήταν η ultra contour palette, η οποία με άφησε άφωνη (για περισσότερες λεπτομέρειες δες το σχετικό άρθρο) και μου έδωσε την ώθηση να δοκιμάσω και άλλα καλλυντικά της. Όταν λοιπόν είδα στην παλέτα αυτή, την αρμονία των χρωμάτων, αλλά και αυτή την εκτυφλωτική κόκκινη σκιά δεν έκανα δεύτερες σκέψεις. Την αγόρασα αρκετά οικονομικά και τη δοκίμασα σήμερα κιόλας. Επίσης άριστη απόδοση, υπέροχα και εκτυφλωτικά χρώματα που κυμαίνονται από καφέ, λαδί κίτρινα, αρκετά shimmers και άλλα πολλά. Μία πανδαισία από 18 αποχρώσεις που θα σας κλέψουν την ανάσα και θα υποστηρίξουν κάθε σας απαίτηση. Απλά τέλεια και είναι όπως την αποκαλώ ένα διαμάντι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε συλλογή.

Είναι σίγουρα δύο παλέτες που σας προτείνω, γιατί ανήκουν στην οικονομική κατηγορία, ενώ είναι ταυτόχρονα άριστες στο αποτέλεσμα τους. Ελπίζω να σας βοήθησα. Να περνάτε όμορφα sunshines μου. Φιλάκια πολλά!!!