Γράφει η Κατερίνα Τσακτσίρα…

 

Καλώς ή κακώς στο εμπόριο κυριαρχούν πολλές ομοιότητες στα προϊόντα με διαβαθμίσεις κυρίως στα επίπεδα των τιμών. Εγώ όμως σας έχω την λύση για να είστε και πρωτότυποι, αλλά και να έχετε ποιοτικά δημιουργήματα στην κατοχή σας, πάντα φυσικά με βάση τις ανάγκες σας.

Σας παρουσιάζω λοιπόν το zakaccessories, μία εταιρία που ασχολείται με χαράξεις πάνω σε ειδικές επιφάνειες, φτιάχνοντας από βραχιόλια και κολιέ, μέχρι διακοσμητικά stand, μπρελόκ και πολλές άλλες δημιουργίες αποκλειστικά για εσάς και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε λοιπόν να του εκφράσετε τις ιδέες σας και αυτές να υλοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό. Παρέχονται απεριόριστες λύσεις, καθώς μπορείτε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ακόμα και σε ανθρώπους που αγαπάτε, δίνοντας τους κάτι που να μην είναι κοινότυπο, αλλά να εκφράζει κάτι δικό σας, με την χειρονομία να αποκτά άλλη διάσταση. Επίσης το zakaccessories δίνει λύσεις και σε επιχειρηματίες που θέλουν να διαφημίσουν και να προωθήσουν την επιχείρηση τους.

Τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας από καλά και ανθεκτικά υλικά, δίνοντας ένα αποτέλεσμα επαγγελματικό, εξυψώνοντας την χειροποίητη τους διάσταση. Δείτε τα stories μου στον λογαριασμό μου στο Instagram (socialbook.gr) για να καταλάβετε για τι δουλειά μιλάμε.

Μην περιμένετε λοιπόν ακολουθήστε τον στο Instagram (zakaccessories_) και στο Facebook (zakaccessories), στείλτε του μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες και μη διαστάσετε καθόλου. Κάντε την παραγγελία σας και θα με θυμηθείτε!!!